Hudební tábor

 

Milí muzikanti, oznamujeme Vám, že přípravný tým začal pracovat na již čtrnáctém letním hudebním táboře Společnosti přátel Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla. Každý dosavadní tábor měl své téma. Ten připravovaný pod názvem

„ZEMĚ FANTAZIE“

 

nás vtáhne do naší představivosti a obrazotvornosti. Do světa sci-fi a fantasy. Do říše pohádek, kouzel a tajemství. Do země čarodějů, skřítků, amuletů a talismanů.

Tábor se uskuteční v termínu od 5. do 12. července 2015, Čeložnice u Kyjova,         cena 3.000,-- Kč.

Jako obvykle kromě samotného muzicírování budou na programu hry, soutěže a sportování v přírodě i bazénu. Plánujeme táborák, výlet, karneval. Pokud tedy máte zájem, odevzdejte přihlášku na tento tábor co nejdříve (nejpozději do 28. listopadu 2014) svým učitelům hry na nástroj.  

 

Těšíme se na Vás.                                                      Jitka Amanová , vedoucí tábora  

 ***

Informace k platbě: Platí se jednorázově při placení školného v únoru nebo pouze záloha 1000,-- Kč + doplatek do konce dubna. Jestliže se Vaše dítě ze závažných důvodů nebude moci tábora zúčastnit a pojede za něj náhradník, peníze Vám budou vráceny v plné výši. Pokud nebude možné zajistit náhradníka, bude Vám vrácena částka bez zálohy. Další podrobné informace obdržíte v měsíci květnu. PLATBU ZA TÁBOR POSÍLEJTE NA ÚČET SPOLEČNOSTI: 140 532 8359/0800 Variabilní symbol bude totožný s variabilním symbolem pro úhradu školného v únoru.