Odloučená pracoviště

Školní rok 2007/2008

  1. Odloučené pracoviště ZUŠ R.F. Napajedla Spytihněv 216 – provozovatel nemovitosti ZŠ  Spytihněv.   Vyučovaný obor: hudební,výtvarný
  2. Odloučené pracoviště ZUŠ R.F. Napajedla Halenkovice 76 – provozovatel nemovitosti ZŠ  Halenkovice. Vyučovaný obor: hudební,výtvarný 
  3. Odloučené pracoviště ZUŠ R.F. Napajedla Topolná101 – provozovatel nemovitosti ZŠ  Topolná.  Vyučovaný obor: hudební,výtvarný
  4. Odloučené pracoviště ZUŠ R.F. Napajedla Babice 377 – provozovatel nemovitosti ZŠ  Babice.  Vyučovaný obor: hudební
  5. Odloučené pracoviště ZUŠ R.F. Napajedla  Jalubí – provozovatel nemovitosti ZŠ  Jalubí.  Vyučovaný obor: hudební
  6. Odloučené pracoviště ZUŠ R.F. Napajedla Bílovice 440 - provozovatel nemovitosti ZŠ Bílovice. Vyučovaný obor: hudební

 

ad) 1.   Spytihněv

Vyučuje zde pan učitel Petr Verbík na keyboard, zobcovou flétnu, HN; vždy v pondělí. Jezdí sem už několik let a jeho žáci účinkovali na mnoha akcích školy i organizací při obecním úřadě.

Výtvarný obor vyučuje paní učitelka Jana Válková. Často spolupracuje s mateřskou školou a práce spytihněvských žáků vystavuje na výstavkách i v jejich domovské ZUŠ R. Firkušného Napajedla, zasílá je na soutěže atd.

 

ad) 2.   Halenkovice

V úterý dojíždí paní učitelka Petra Strašáková do Halenkovic vyučovat akordeon, keyboard, HN. Podílí se na akcích školy i obecního úřadu, například o vánocích.

Výtvarný obor vede paní učitelka Jana Válková a díla jejích svěřenců je možné shlédnout např. na obecním úřadě při kulturních akcích.

 

aq) 3.   Topolná

Učitelem, který dojíždí do místní ZŠ je pan Josef Mareček. Kromě nauky zde učí keyboardy.

Výtvarný obor vyučuje každý čtvrtek - stejně jako p. uč. Mareček - Kristýna Lagová. Výtvarné práce je možné shlédnout například na velmi pěkných výstavkách na chodbách topolské školy.

Hudebmí nauka
P. uč. Josef Mareček s žáky ve vyučování

 

ad) 4.   Babice

V ZŠ Babice učí tito učitelé: Hana Gajdíková - HN, flétna zobcová i příčná, klavír, keyboard; Lenka Květáková - klavír, Alexandr Kunert - keyboard, trubka, bicí. Pedagogové jsou velmi invenční. Vytvářejí skupinky komorní hry, sborový zpěv s doprovodem kapely atd. a jejich spolupráce je vždy velmi oceňována vedením školy. Na různých akcích školy spolupracují i další učitelé ( J. Mareček - Maková, P. Strašáková a L. Hanáčková - porotcování v soutěži ).

Paní učitelka Hana Gajdíková od ledna 2008 nastoupila na mateřskou dovolenou. Popřejme jí hodně štěstí a krásné, zdravé miminko. Místo ní nastoupil pan učitel Jan Prokop ( v úterý ), Pavol Lieskovský ( ve čtvrtek ).


Pí. uč KvětákováPí. uč. Lenka Květáková s žákyní

Pí. uč. GajdíkováPí. uč. Hana Gajdíková s žákyníOddechové zákoutíPříjemné prostředí školyBabická ZŠ - vstupVstupní prostory


FlétničkyČtyřruční hra                                                                                   V měsíci květnu zorganizovali naši pedagogové ve spolupráci se ZŠ vystoupení ke Dni matek.

ad) 5.   Jalubí

Ačkoliv vzdálené, má Jalubí velký zájem na vyučování hudby v jejich obci. Dojíždí sem v pondělí pan učitel Mareček - housle, keyboard, HN.


JalubíJalubíJalubíP. uč. Josef Mareček s žáky ve vyučování

V prosinci p. uč. Mareček s dětmi zorganizoval vánoční vystoupení.

 

ad) 6.   Bílovice

Spolupráce začala v tomto roce a vyučuje zde každý čtvrtek pan učitel Petr Kostka na keyboard a zobcovou flétnu.

 - po odchodu p. uč. Kostky zde nastoupila pí. uč. Lenka Hanáčková

ZŠ BíloviceTřída


KONCERTÍK V BÍLOVICÍCH, 12. 3. 2008

Žáci I. stupně ZŠ Bílovice měli příležitost poznat své spolužáky i z jiné stránky - jako muzikanty na různé hudební nástroje. Děti, které chodí v Bílovicích do školy, zahrály na akordeony, keyboardy , kytary, zobcové flétny, klarinet, housle. Přidala se i Klárka Strašáková, která si spolu se Sylvou Vašinovou, Janou Hlaváčkovou a Míšou Dostálkovou měla možnost jako host obehrát repertoár pro letošní okresní kolo soutěže. Myslím, že koncert se líbil a děkuji paní učitelce Strašákové a paní učitelce Květákové za spolupráci. L. Hanáčková.